Takk for at du besøker hjemmesiden. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Vi er glad for tilbakemeldinger vedr valper og oppdrett. Er du interessert i valp - ta kontakt direkte med Kjetil eller Merete på tlf 22224336 eller pr mail ; kjeterik@hotmail.com
Skrevet av ragnhild, 22. jun, 2010
hei
gratulere med valpen ! Mikkel hilser - han skulle nok veldig gjerne ha hatt en halvbror i huset ...
lykke til videre.
mvh
Ragnhild
E-post:
Skrevet av Barbara Marstrander, 17. jun, 2010
CONGRATULATIONS !! :)
I'm sure that you and your perspective puppy-owners would have wished for many brothers&sisters for the one little brown jewel, life is full of surprises! The future lucky owner of "single" will have a very special companion! Would be great to see ya'all again! A big hug to Mira. Wishing you both a wonderful summer! Hilsen, Barbara & Pinto(mor)& Homer(bror)
E-post:
Skrevet av Anne Britt Bekken, 20. mai, 2010
Viser til hyggelig samtale i dag. Flott hjemmeside, masse god informasjon og nydelige bilder. Sender en mail i løpet av morgendagen. mvh Anne Britt Bekken, Harstad
E-post:
Skrevet av Hans-Olaf Berg, 9. jan, 2010
Hei!

Har lenge vært på utkikk etter en langhåret vorsteh. Har hatt en strihåret tispe. Hun ble brukt på jakt og trekk, noe hun fungerte meget godt til. Vi har nå ventet til barna er blitt så store at vi føler oss trygge på å ta inn et nytt familie medlem. Så jeg lurer på når dere venter et nytt kull. Vi bor i bodø, men ut på landet.

Hilsen Hans-Olaf
E-post:
Skrevet av Håvard Rustad, 25. okt, 2009
Hei!
Jeg er på utkikk etter en "ny" jaktkamerat!(Jeg jakter mye)
Jeg er ute etter en hund som er god på skogsfugl.
Hunden må være god til å finne fugl, og ha kraftig standinstinkt, ikke søke så vidt, og samtidig være en familie/kose-hund resten av året!

Har hatt to irske settere, (her ei nå på 10 år)og er også opptatt av at hunden skal være pen! (brun)
Det må også være ei tispe!

Har du noe av interesse for meg?
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Svend Schmidt, 25. jul, 2009
Hej..
Jeg var lige inde og kigge på din siden.
Så ligger lige en hilsen!

Svend Schmidt
Davao City Filippinerne
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Irene Fossheim, 4. jun, 2009
Hei!! Jeg leter fortvilet etter valper av langhåret vorster (skulle få valp i august, men gikk feil med parringa..) Har dere valper???? nå eller snart??

Håper på svar!!

Irene Fossheim
Mo i Rana
E-post:
Skrevet av Evo,Grom og Hanne, 29. mar, 2009
Takk for sist. Du har virkelig jobbet med hjemmesiden din, utrolig bra. Gøy å lese om valpene. Vi ses på Fellesutstillingen. Evo , Grom og Hanne.
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Barbara Marstrander, 9. jun, 2008
Fantastic! like my daddy always told me; "Aim high: it is no harder on your gun to shoot the feathers off an eagle than to shoot the fur off a skunk!"
CONGRATULATIONS -4 a Super Success!!!

Wishing you both, Mira& Svea -A GREAT SUMMER!
Barbara,Pinto(mor)&Homer(bror)
E-post:
Skrevet av ragnhild, 8. jun, 2008
Første døgn i nytt hjem. Natten gikk ganske bra - litt uro var det, men til slutt sovnet han i buret med "mor" på sofaen ved siden av. Sov til kl.8, ut og tisse og spise. Ikke glupende apetitt, men det kommer nok. Veldig fornøyd med å løpe,hoppe og sprette utendørs, trygg i kontakt med alle han møter.Flott i kontakten - titter opp for å se på "mor" - lyder navnet og ser ut til å begynne å skjønne "sitt" ... (tror jeg ). Vi koser oss !
mvh Ragnhild
E-post:
Skrevet av Anders og Anne-Sofie, 2. jun, 2008
Da har Rocx hatt sin første natt i nytt hjem, og det har gått så fint! I skrivende stund sover han fortsatt (10.00) men var våken i 7-tiden for en luftetur og litt mat.Han har også fått hilst på fatter Swix og tante Kily, og det har også gått bra! Rocx virker solid og trygg så her har oppdretter gjort en flott jobb:)vi gleder oss til fortsettelsen! og til han står opp i dag! :)
E-post:
Skrevet av Ellen, 28. mai, 2008
Da var endelig Kaiser kommmet hjem til Narvik etter lang tids nedtelling. Vi er så takknemlige for å ha fått en slik flott gutt og gleder oss virkelig til tiden framover sammen med Kaiser. Han er bare verdens skjønneste valp. Hilsen Ellen og Jon
Skrevet av Pål Øye, 14. mai, 2008
Fra en som gleder seg til høsten - flott side med nydelige bilder - Hils mor og tante.
E-post:
Skrevet av Ellen , 28. apr, 2008
Utrolig flott hjemmeside! Dagens høydepunkt er å gå inn på siden og sjekke nye bilder, videosnutter og lese i valpedagboken. Vi gleder oss veldig til å få Kaiser hjem til Narvik. Nedtellingen er startet og i dag er det bare 4 uker og 1 dag til han skal ut på den store reisen nordover i landet. Hilsen Ellen og Jon.
Skrevet av nora, 27. apr, 2008
vi følger med og har veldig lyst til å hilse på de en dag. Si i fra når det passer best så kommer vi gjerne!
Hilsen Hanne, Petter og Nora
E-post: